Снимки и видео: REN-TV Лекомоторният С-72 Хънтър e разбитият самолет в

...
Снимки и видео: REN-TV Лекомоторният С-72 Хънтър e разбитият самолет в
Коментари Харесай

Видео и снимки от мястото, където самолет се разби край Москва. Ето кой е загиналият пилот

Снимки и видео: REN-TV 

Лекомоторният С-72 " Хънтър " e разрушеният аероплан в югозападните околности на Коломенски регион край Москва. Инцидентът се случи през днешния ден и за него „ Петел ” към този момент писа.

``
реклама

Самолетът падна във ваканционното населено място " Отдих " и двамата души на борда му починаха.

REN-TV показа фрагменти от мястото на злополуката, на които се вижда, че самолетът е паднал върху къща и я разрушил, като в стената й има голяма дупка. Къщата не е жилищна, тъй че жертвите са били избегнати.



Загиналите са водач и пасажер. REN TV установи самоличността на водача - Игор Козлов, роден през 1967 година. Той е бил притежател на самолета. Козлов е някогашен боен, със страховит полетен опит. Идентичността на втората жертва се открива.



Разбитият аероплан Chaika S-72 " Хънтър " е създаден в един тип. Базиран е на летище " Северка ". Това е четириместен двумоторен аероплан с опора на опашката и неподвижно шаси. Построен е в ИП Чайка (Самара) въз основата на амфибии L-44.





" Двигателите Lykoming 360 (180 к.с.) са с трилопатни витла MT и друго въртене. Досега самолетът е прелетял малко повече от 100 часа за няколко години и в този момент е основан на " Северка ", се споделя в доклад, оповестен в авиофорум през 2017 година

Превод: „ Петел ” 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР